Vizafogó Tagiskola<
2024. Április
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

Ballagás és bizonyítványosztás 2015

Ballagás és tanévzáró a Vizában

2015. június 15-én 16 órai kezdettel került megrendezésre iskolánkban a ballagási és tanévzáró ünnepély.

A ballagók nevében tanáraitól és diáktársaitól Ács Emese 8. a osztályos tanuló köszönt el, aki kerületi, fővárosi és országos tanulmányi versenyeken is öregbítette intézményünk hírnevét. Meghatódva emlékezett vissza a Vizafogó Tagiskolában töltött tartalmas diákévekre, az itt kötött barátságokra. Megköszönte a pedagógusok áldozatos munkáját, a versenyekre és a továbbtanulásra való felkészülés során nyújtott támogató együttműködést.

A ballagó Buda Boglárka és Nimat Izabella a Most élsz c. dal eléneklésével adott útravalót végzős diáktársainak, és szerzett örömteli perceket minden jelenlévőnek.

Erre a tagiskola tanári kamarakórusa a Száz út vár ránk c. dallal válaszolt az iskola minden pedagógusa nevében. A zenével azon kívánságukat közvetítették, hogy a döntési helyzetekben mindig a legjobb megoldást sikerüljön tanítványaiknak megtalálniuk.

Miután Szállási Zsuzsanna tagintézmény-vezető asszony megosztotta velünk ünnepi gondolatait, a 2014-15. tanév értékelésére és a jutalmak kiosztására került sor. Szathmáry József igazgató úr adta át a Hunydi-díjat Nyíri Lászlóné tanítónőnek és Ács Emese ballagó diákunknak.

Az első osztályosok életében is nagy nap volt ez, hiszen óriási izgalommal várták az első bizonyítványosztást, nem kevésbé az első iskolai nyári szünidőt. Ezt bizonyította négy legkisebb növendékünk az 1. b osztályból: Vida Szabolcs, Fejérvári Lorina, Csúz Olivér és Görög-Németh Marcell Zoltán, akik Andók Veronika: Vakáció c. versét szavalták.

Iskolánk táncosai fergeteges előadásukkal örömökben, vidámságban, élményekben gazdag vakációt kívántak a Vizafogó Tagiskola minden diákjának.

 

Képgaléria