2021. Február
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Keresés

Az idei ’Jó tanuló, jó sportoló’: Farkasfalvi Máté (6.b)

A XIII. kerületi önkormányzat minden évben jutalmazza azokat a tanulókat, és felkészítő tanáraikat, akik az adott tanévben kimagaslóan szerepeltek a budapesti, országos és nemzetközi versenyeken. Az iskolaigazgatók szigorú tanulmányi és sportszakmai elvárások figyelembevételével tehetnek javaslatot szeptember hónap folyamán. A beérkezett jelölések alapján a „Jó tanuló, jó sportoló” tanulók díjban részesülnek, illetve testnevelő tanáraik és edzőik felkészítő munkáját is elismerik. 

Idén, november 4-én került sor a díj átadására, ezúttal a járvány miatt nem a megszokott helyszínen, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, hanem az iskola falai között, szűk körben. Ez azonban semmit nem vont le a díj értékéből, ahogy ezt Szabó Tamás Képviselő úr is elmondta. Az ünnepségen részt vett még Szállási Zsuzsanna intézményvezető asszony,  

dr. Havas- Sághy Gábor edző, Fazekas Barbara testnevelő tanár, Kállay Andrea osztályfőnök és természetesen a díjazott ’ tanuló, jó sportoló’, Farkasfalvi Máté 6.b osztályos tanuló.  

A díjak átadása után minden résztvevő szót kapott, elmondták, milyen keményen megdolgozott Máté ezért az elismerésért. Kitűnő tanulmányi munkája mellett a ConcordiaKismészáros Zen Bu Kan Kempo Dojo tagjaként ért el első helyezést országos bajnokságon.  

Gratulálunk kiváló teljesítményéhez, nagyon büszkék vagyunk rá!