Vizafogó Tagiskola<
2024. Július
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Keresés

A „Nyitott Világ” program angol nyelvű gálaműsora

A „Nyitott Világ” program angol nyelvű gálaműsorát idén az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ Színháztermében rendeztük meg.

A „Nyitott világ” program hatodik éve sikeresen folyik iskolánkban.

A benne résztvevő osztályaink immár harmadik alkalommal tartottak színes bemutatót szüleiknek, hozzátartozóiknak azokból az angol dalokból, játékokból, jelenetekből, amelyeket a Nyitott világ foglalkozásokon tanultak.

Akik kezdettől részt vesznek ebben a képzésformában, mára hatodikosok, s a többi évfolyammal együtt műsorunk keretén belül mutatták meg, hogy milyen jól beszélnek angolul.

A gálán fellépett az 1.a, 1.m, 2.b, 3.b, 4.b, 5.a és a 6.b osztály.

Felkészítő tanáraik: Dr.Futóné Beszedics Ilona, Kállay Andrea, Konyári Ilona, Lauth Andrea, László Csilla, László Kinga, Molnárné Belkó Edit, és Szabó Emese néni voltak.

A jelmezekhez ötletet adott Szeberényiné Aranka néni, a műsorvezető Batay Ildikó néni, a színpadi ügyelő pedig Sipos-Kovács Marianna néni volt. A műsorban fellépett Szeltner Zsolt, iskolánk 5 danos aikido mestere, aki népszerű dalokkal szórakoztatta a közönséget.

A gyerekek produkciói ezúttal is elkápráztatták a nézőket.

Láthattunk és hallhattunk verset, játékos dalokat, vicces és izgalmas jeleneteket, melyek között volt olyan, aminek szövegét angol nyelven maguk az előadók írták. Időutazást tettünk az 1920-as évek Angliájába, benépesítették a színpadot a Tom Sawyer és a Twist Olivér szereplői, vagy éppen medvebocsok. Mi nagyon jól szórakoztunk, de a visszajelzések alapján a szülők, nagyszülők is elégedettek voltak csemetéik tudásával, teljesítményével.

Köszönjük minden résztvevőnek a lelkes és elkötelezett munkát, aminek eredménye ez a szórakoztató és magas színvonalú műsor lett. 

Szeretnénk továbbá megköszönni rendezvényünk vendégeinek a támogatói jegyek vásárlásával nyújtott segítségüket, mellyel hozzájárultak az angol oktatás színvonalának emeléséhez. Továbbra is számítunk az Önök segítségére az iskolai alapítvány javára történő 1 %-os felajánlásokkal.

 

Az alapítvány számlaszáma: 11991102-02170666 (Erste Bank)

 

Képgaléria