Vizafogó Tagiskola<
2024. Április
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

Művészeti Gála 2018 - képek

Nagy sikert aratott a szülők, nagyszülők, rokonok és a meghívott vendégek körében művészeti képzésben részesülő tanulóink gálaműsora.

Néptánc, sporttánc, balett, dráma kerültek a palettára.

Táncos lábak, gyors kezek

fantasztikus sikerek.

Az est hangulatát ne is mi értékeljük, elevenítsék fel azt a vendégek visszaemlékezései.

  

„Ismét nagyon jól sikerült a Gála, köszönjük szépen a szervezést, öröm volt látni a sok ügyes gyerkőcöt. Gratulálunk az egész tanári karnak, és köszönjük még egyszer az élményt!”

Dobsovicsné Kabács Tímea 5.a osztály Szmk elnöke

 

„Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a csodálatos Gálán, igazi feltöltődés volt. Gratulálok a gyerekeknek és a kollégáknak a színvonalas műsorhoz. „

 Szatmári Józsefné, nyugdíjas kollégánk

 

„Minden évben várom ezt a számomra jeles napot eddig még a 6 év alatt egyszer sem csalódtam sem a gyerekek teljesítményében, sem a tanárok kitartó munkájában! Nagyon KÖSZÖNÖM!”

Záhonyi-Ábel Mónika Iskolai Szülői Munkaközösség Elnöke

 

„Nagyon köszönjük a felkészítést minden résztvevő tanárnak, a rengeteg belefektetett munkát, a sok türelmet! Gyermekeinknek a kitartást, és a rengeteg energiát, ami áradt belőlük! Hálás vagyok, hogy részese lehettem az élménynek! –

Annyira szép volt! Az ember újra reményt kap, mikor hallja a kis csodákat. Átragad az emberre ez sok pozitív erő, a derűlátás, a hatalmas szeretetet, az izgalom, ami bennük van. Nehéz szavakba kifejezni az élményt, amit kaptunk, mert azt hiszem mindenki átérezte. Én konkrétan újra megtaláltam magamban, amit elhagytam az elmúlt hónapokban! Nagyon szépen köszönöm a tanároknak és a kis csodáinknak az élményt!”

2.m osztályos szülők

 

Kedves Zsuzsa néni!

Szeretném megköszönni minden résztvevőnek az emlékezetes gálaműsort! A napi tanulás mellett sok-sok befektetett energia, szorgalom szükségeltetik hozzá, hogy egy ilyen színvonalas előadás megvalósuljon.

 

Kislányom "Nyitott világos" osztályban tanul, boldogok voltak, hogy részesei lehetnek ők is a mozgás-és táncművészeti képzésben résztvevő diákok fellépésén. 

 

Böjte Csaba gondolatával kívánok további sok sikert a következő gálákra!
 

 

 "Minden egyes gyermek egy csoda. Nem lehet tudni, hogy kiben mi lakozik: egy új Ady Endre vagy épp Blaha Lujza. Ha ajtót nyitunk előttük, esélyt adunk nekik, hogy kibontakoztassák a személyiségüket, a tehetségüket. Nem kell hozzá mást tenni, csak egymásból a jót "kiszeretni"."

 

Üdvözlettel, Ponyiczki Anna 4.b osztályos anyuka
 

Az alábbi linkre kattintva még több képet láthatnak:

 https://www.flickr.com/gp/157597930@N02/652tH1

 

 

 

 

Képgaléria