Vizafogó Tagiskola<
2024. Március
HKSzeCsPSzoV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

THE RAINBOW SHOW képek!

Az angol gálát immár második alkalommal rendeztük meg.

Ötödik éve folyik iskolánkban a „Nyitott világ „ program. Akik kezdettől részt vesznek ebben a képzésformában, mára ötödikesek, s a többi évfolyammal együtt műsorunk keretén belül mutatták meg, hogy milyen jól beszélnek angolul.

A felső tagozatban a játékosságot a komolyabb, nyelvvizsgára felkészítő munka veszi át. Az ötödik osztálytól a délutáni foglalkozások mellett a délelőtti ének, etika és testnevelés órák egy része is angol nyelven zajlik.

 Nagy izgalommal, elvárással kezdtük, s úgy gondoljuk, a befektetett munka meghozta gyümölcsét. A gyerekek szívesen és örömmel vesznek részt a foglalkozásokon, ahol az iskolai óráknál szabadabban, vidámabban, életkoruknak megfelelő játékokkal tanulják az angol nyelvet. A Nyitott világos tanulók bátrabban szólalnak meg angolul, sokkal több szót és kifejezést ismernek társaiknál. Anyanyelvi tanár is foglalkozik velük meghatározott óraszámban, így még életszerűbb az angoljuk és jobb a kiejtésük is. A program célja, hogy nyolcadikosként sikeres nyelvvizsgát tudjanak tenni.

 Itt szeretnénk megköszönni a tavalyi évben a támogatói jegyek vásárlásával nyújtott segítségüket. Ebből az összegből könnyített olvasmányokat, ország ismerettel foglalkozó könyvet, és meséket vásároltunk. Ezeket az idei évben a gyerekek a foglalkozásokon használták, a gálaműsorunkhoz is merítettünk ezekből. Továbbra is számítunk az Önök segítségére az iskolai alapítvány javára történő 1 %-os felajánlásokkal.

Reméljük, elégedettek voltak a rendezvényünk vendégei – szülők, nagyszülők – csemetéik tudásával, teljesítményével.

Mi jól éreztük magunkat.

 

Képgaléria