Vizafogó Tagiskola<
2023. December
HKSzeCsPSzoV
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

Okos eszközök - okos gyerekek? A 21. századi technológia az oktatás szolgálatában

 

2020-1-HU01-KA101-078343 számú Erasmus+ projektünk fő célja az volt, hogy tantestületünk és tanulóink digitális kompetenciája fejlődjön annak érdekében, hogy a tanítástanulás folyamatába, valamint a szervezeti működésbe készségszinten beépüljön az elektronikus eszközök, programok, alkalmazások használata. Digitális oktatási módszereket szándékoztunk tanulni, amelyeket a projektben résztvevő pedagógusok alkalmazni tudnak oktató munkájuk során a tudásátadásban, értékelésben, kommunikációs gyakorlatukban, és a tanultakat át tudják adni az intézmény többi tanárának.

Öt pedagógus vett részt módszertani továbbképzésen. Hárman az Europass Teacher Academy által szervezett tanfolyamokon: Dobos Éva tanítónő Tenerifén a Digital Storytelling, László Kinga tanítónő Valenciában az ICT as a Tool for a Student-Centered Classroom, Sipos-Kovács Marianna Tenerifén az ICT Tools for a Creative and Collaborative Classroom című kurzuson. Molnárné Belkó Edit Máltán a Link School of English szervezésében a Professional Development of English Language for Teachers and Practical Use of ICT in the Classroom című továbbképzésen vett részt. Szabó Emese Dublinban a Teaching English with Digital Technology tanfolyamot végezte el az InterEducation szervezésében.

Projektünk végére érve elmondhatjuk, hogy az infokommunikációs technológia alkalmazása közel 100%-kos a tanórákon. A projektben résztvevő tanárok számos digitális oktatási módszerrel ismerkedtek meg a továbbképzéseken, amelyeket részletesen munkanaplóikban, néhányat kiemelve módszertani gyűjteményükben rögzítettek, és mindenki számára hozzáférhetővé tettek. Angoltudásuk, európai kulturális ismereteik bővültek. Új nemzetközi kapcsolatokat építettünk ki, és szakmai együttműködést folytatunk a csehországi Vysoké Myto általános iskolájával.

 

Fájlok

Úti beszámoló László Kinga.pdf (0 KB)
LetöltésMegnyitás
Úti beszámoló Sipos-Kovács Marianna.pdf (530 KB)
LetöltésMegnyitás
Úti beszámoló Szabó Emese.pdf (69 KB)
LetöltésMegnyitás
Útibesuzámoló Dobos Éva.pdf (101 KB)
LetöltésMegnyitás
Uti Beszamolo Moln árné Belkó Edit.pdf (66 KB)
LetöltésMegnyitás
Munkanapló Szabó Emese.pdf (0 KB)
LetöltésMegnyitás
Munkanapló Sipos-Kovács Marianna.pdf (142 KB)
LetöltésMegnyitás
Munkanaplo László Kinga.pdf (290 KB)
LetöltésMegnyitás
Munkanapló Dobos Éva.pdf (61 KB)
LetöltésMegnyitás
Munkanapló Molnárné Belkó Edit.pdf (129 KB)
LetöltésMegnyitás
Modszertani gyujtemeny S ipos-Kovács Marianna.pdf (0 KB)
LetöltésMegnyitás
Modszertani gyujtem ény László Kinga.pdf (68 KB)
LetöltésMegnyitás
Módszertani gyűjtemény Dobos Éva.pdf (64 KB)
LetöltésMegnyitás
Modszertani gyujtemeny Molnárné Belkó Edit.pdf (67 KB)
LetöltésMegnyitás
Módszertani gyűjtemény Szabó Emese.pdf (67 KB)
LetöltésMegnyitás