Vizafogó Tagiskola<
2024. Június
HKSzeCsPSzoV
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Keresés

Farsangi mulatság a Vizában.

 

Február 14.-én rendeztük meg iskolánkban a felső tagozatos tanulók számára a farsangi mulatságot.  Az előre megadott témakör idén a ’Filmek és TV műsorok’ volt. Láthattunk humoros jelenetet az X-faktor válogatóból, és az Aladdin című filmből, táncot roptak a Star Wars filmek szereplői, Jedi lovagok, és Leia hercegnő, és köztünk jártak a Karib tenger kalózai, de még Szürke Gandalf is. Ezen a különleges napon szinte minden megtörténhetett: Batay Ildikó néni például irodalom tanárból takarítónővé vedlett néhány órára. A zsűri díjazta és jutalmazta a legjobb produkciókat és jelmezeket.

Az alsós farsangra másnap került sor. A tornaterem megtelt bohócokkal, hercegnőkkel és katicabogarakkal. Minden osztályból négy tanuló kapott oklevelet a legötletesebb jelmezért. Nem volt könnyű választani a szebbnél-szebb és viccesnél-viccesebb álruhák közül. Volt afrikai bennszülött, Mary Poppins, sőt még terepjáró is! Tóth Laci bácsit is megszemélyesítette egy leleményes tanuló.

Míg a zsűri tagjai visszavonultak értékelni a jelmezeket, addig diákjaink érdekes vetélkedő, valamint ügyességi játékok részesei lehettek. Az eredményhirdetés izgalmas pillanatai után az önfeledt mulatozásé, táncé, szórakozásé volt a főszerep. Természetesen a farsangi fánkevés sem maradt el.

A hangulat mindkét napon fergeteges volt!

 

Képgaléria